15 januari 2011

Det är över en månad sen jag senast uppdaterade här slog det mig idag. En annan sak jag observerade är att ni är betyligt fler som läser här jämfört med när jag började, det är såklart jätteroligt, men det känns också som att jag borde (och vill) vara mer aktiv och visa er mer. Problemet är att det känns som att bildena blir väldigt enformiga då framstegen går så långsamt, så kan ni inte hjälpa mig lite, är det något särskilt ni skulle vilja att jag skrev om här, mer om själva arbetsprocessen, broderi i sig, mer bilder eller något helt annat gällande projektet?

Så här ser det ut när jag sitter och broderar, broderiet i knät och mönstret på min bärbara.

Närbild på skärmen.


Translation: I´ve noticed that my here readers has increased lately and I would like to update more frequently, but I´m not quite sure what to write about. So I would like to know what you would like to see here? More about the project, more about embroidery, more pictures or something else related to the project?

5 kommentarer:

Sara F.E. sa...

Först och främst vill jag säga att jag är djupt imponerad över ditt tålamod med det där broderiet. Jag har väl inga direkta tips att komma med, mer än att jag tycker att du ska göra inlägg när du känner för det. Är något relaterat till projektet eller ditt skapande i allmänhet, vare sig det gäller materialinköp eller inspiration, kan det säkert vara intressant för i alla fall en del av bloggläsarna. Jag kan själv inte ett skvatt om broderi, men gillar bloggar om kreativitet och roliga projekt.

Lonesome Mama sa...

Oj jag vet att jag ramla över din blogg precis nästan när du började det där broderiet av en slump ramla jag in i dag och gudars skymning vad jag imponeras av ditt verk!

Anna sa...

Varför inte skriva lite om dina erfarenheter av utbildningen du går?

Fialicious sa...

Underbart projekt... jag är imponerad. Får man fråga vad du använder för program i datorn, när du får upp mönstret med symboler och liknande till mario mönstret?

Daniela Y Zagal sa...

Hej!
Otroligt häftigt projekt. Som den 80-talist man är känner man verkligen för ditt projekt, man blir så otroligt nostalgiskt. Super MAaio är ju definitivt en av de bästa spel som någonsin har gjorts!
Måste sägas att du har definitivt inspirerat mig till att ta upp det hantverket igen!
Jo, kan du rekommendera ett bra program man kan anväda sig av?
Lycka till på Palatset!